Contact en spreekuur

Contact
Hebt u een vraag? Hebt u een opmerking? Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het bestuur van HBO Argus. Dat kan op verschillende manieren:

•  telefonisch: 020-4083982 *)

•  schriftelijk: HBO Argus, Adriaan van der Horststraat 2, 1065 GX Amsterdam

•  per e-mail: info@hbo-argus.nl

•  persoonlijk op het kantooradres: Adriaan van der Horststraat 2, Amsterdam Slotervaart.

*) Helaas kan het kantoor niet altijd bemand zijn. Krijgt u geen gehoor dan kunt u het antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen.

Afspraak maken?
U kunt per e-mail op info@HBO-Argus.nl een afspraak maken om in het kantoor aan de Adriaan van der Horststraat 2, 1065 GX Amsterdam (Slotervaart) elkaar te spreken.
Bewonerscommissies en huurders van Eigen Haard in Amsterdam kunnen hier met vragen of problemen terecht.

Indien u, als bewonerscommissie bent vastgelopen in uw contact met Eigen Haard en u kunt er “op eigen kracht”, ook niet na herhaald pogen, uitkomen, dan kan het bestuur van HBO Argus misschien uitkomst bieden. Op die manier hopen wij te voorkomen dat bewonerscommissies afhaken onder het motto: “het geeft toch allemaal niks”… Deze klacht horen wij helaas maar al te vaak en dat is jammer en vaak niet nodig.

Maak van de gelegenheid gebruik in contact te komen met HBO Argus. Een goed advies of aanvullende informatie is nooit weg. Of misschien wilt u een brief aan uw bewoners sturen en u weet niet goed hoe u dat moet aanpakken of hoe u wat u wilt laten weten het beste op papier kunt zetten. Het bestuur van HBO Argus helpt u graag. Voor het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken dus u kunt zo langskomen maar het beste is natuurlijk dat u eerst even belt of er iemand is.